رویداد استارتاپی in-Tech با حضور طراحان، توسعهدهندگان و علاقهمندان به حوزه کارآفرینی و کسب و کارهای نوپا و با تمرکز بر توانمندسازی بانوان برگزار شد. بیش از ۶۰ درصد شرکت کنندگان رویداد کارآفرینی in-Tech بانوان بودند و تمرکز اصلی رویداد تشویق بانوان کشورمان به کارآفرینی بود.
کشور ما بیش از هر زمان دیگری به زنان کارآفرین و زنانی که بتوانند انگیزههای رشد و استقلال را در دیگر زنان و دختران بیدار کنند، نیاز دارد.
در این رویداد استارتاپی بانوان صاحبنامی به عنوان مربی و منتور حضور داشتند و در این ۵۴ ساعت تجربیات خود را با شرکتکنندگان به اشتراک گذاشتند و آنها را در مسیر اجرایی کردن ایدههایشان راهنمایی و هدایت کردند. و در نهایت نیز شرکتکنندگان با ارائه ایدهها در حضور داوران رویداد، ارزیابی و ۳ برنده نهایی رویداد انتخاب شدند.
برگزاری رویداد استارتاپی برای رشد و انگیزهیابی
در حاشیه این رویداد استارتاپی نیز افراد صاحب نامی در عرصه کارآفرینی و کسب و کار در قالب سخنرانی و پنل تخصصی به بررسی چالشهای حضور زنان در عرصه کسب وکار پرداخته و مسائل مختلفی مانند دغدغههای حال حاضر زنان در عرصه کسب وکار، تبعیض جنسیتی، مشکلات حضور مدیران و کارآفرین زن در عرصه کسب وکار کشور و… را مطرح کردند. این بخش از رویداد به صورت تعاملی اجرا و حاضران نیز تجربیات و دیدگاههای مختلفی را درباره موضوع اصلی عنوان کردند.
از رویداد in-Tech سازمانهای مختلفی در بخش دولتی و خصوصی حمایت کردند. یکی از حامیان رویداد؛ مرکز نوآوری آو بود. این مرکز با هدف شناسایی استعدادها و حمایت از آنها در این رویداد حاضر شد و از علاقمندان به شرکت در این برنامه با اهدای بلیطهای رایگان حمایت کرد.
مرکز نوآوری آو با تمرکز بر حوزههای مارکتینگ، تبلیغات و تحقیقات بازار، تصمیم دارد در مسیر انتقال به نسل آینده کنار صاحبان برندها و کسبوکارها باشد و آنها را برای ورود به دنیای نوآوری و تکنولوژیهای نوین یاری کند.
انتقال تجربه زنان کارآفرین در رویداد استارتاپی in-tech
اکوسیستم استارتآپی ایران بیش از یک دهه از عمرش میگذرد اما زنان همچنان در سمتهای بنیانگذاری و راهانداکزی کسبوکار شخصی نقش کمرنگی دارند. رویدادهایی همچون in-tech میتواند سرآغازی باشد برای حضور هر چه پررنگتر زنان در عرصههای کارآفرینی. به ویژه ایجاد کار و اشتغال بر بستر آیتی.
انتقال تجربیات زنانی که در مسیر کارآفرینی تلاش کردهاند و کسب وکار شخصی خود را راهاندازی کردهاند، برای دیگر زنان جامعه نیز میتواند بسیار آموزنده باشد. چون در واقع روایت مسیری را بیان میکنند که یک همجنس آن را طی کرده است.
بنابراین دغدغهها مسائل مشترک زیادی در این میان وجود دارد. تجربیاتی که میتواند سرآغاز شروع موج جدی کارآفرینی در میان ۵۰ درصد جمعیت کشور یعنی جامعه زنان باشد.
حضور در چنین رویداد استارتاپی میتواند زمینه های رشد فکری، فنی، تجربی و کارآزمودگی دختران ایران را هر چه بیشتر پربار کند. زنان صنعت آیتی ایران با اینکه تعدادشان در رئوس کسب وکارها زیاد نیست اما در بخشهایی چون مدیریت فنی، مدیریت محصول، مدیریت منابع انسانی، مدیریت محتوا و … حضور پررنگی دارند.
پس به همان نسبت نیز تجربیات گرانبهایشان میتواند اعتماد به نفس قابل توجهی برای سایر زنان و دختران به همراه داشته باشد.